BAZË

Internet 20Mbps

Lekë 1500
/Muaj

FAMILJARE

Internet 50Mbps

Lekë 2000
/Muaj

PREMIUM

Internet 100Mbps

Lekë 2700 Nga
/Muaj

img img

Perjeto eksperiencen e teknologjise virtuale

Fjala e fundit e teknologjise virtuale vjen permes fibres tone. Komunikim dhe lidhje e sigurte, qasje ne nje pafundesi fimlash, dokumentaresh dhe produktesh te tjera digjitale.

k

Ultra HD Quality

+

Mbps

Provoje falas 24H

Njihuni me shërbimet tona

1

HotSpot

Mbulim me Hotspot te ambienteve te medha, si stadiume, resorte apo qendra banimi

HotSpot

Mbulim me Hotspot te ambienteve te medha, si stadiume, resorte apo qendra banimi

Me shume
1

WIFI 6

Teknologjia me e fundit e transmetimit te internetit me kapacitet te larte qe ofron deri ne 1Gb/s

WIFI 6

Teknologjia me e fundit e transmetimit te internetit me kapacitet te larte qe ofron deri ne 1Gb/s

Me shume
1

5 GHZ

Mundesojme transmetimin e internetit per ditanca te largeta deri ne 60 km, duke ju sjelle internet te sigurte

5 GHZ

Mundesojme transmetimin e internetit per ditanca te largeta deri ne 60 km, duke ju sjelle internet te sigurte

Me shume
1

Per cdo pajisje

Internet dhe Tv ne cdo pajisje, komunikim pa nderprerje, shpejtesi e larte

Per cdo pajisje

Internet dhe Tv ne cdo pajisje, komunikim pa nderprerje, shpejtesi e larte

Read More
img
Ofertë speciale
UP TO

100Mb

PER Second

Përfito tani internet super të shpejtë me çmim ofertë

Internet me fibër optike deri në 10Gbps në të gjitha zonat me mbulim me fibër optike

Fillo

Ju duhet internet i shpejtë dhe i sigurtë? Kontakto MirBoNet..

Zbuloni planet
tona më të mira

Paketa Bazike

Familjare
 • Internet pa limit
 • Wifi 2.4 ne perdorim
 • Shpejtesia 20Mbps
 • Fiber optike

1500 /Muaj

Porosit

Paketa Familjare

FAMILJARE
 • Shpejtesia 100Mbps
 • Wifi 6 ne perdorim
 • Shpejtesia maksimale
 • Mbulim i plote
 • Fiber Optike

2000 /Muaj

Porosit

Paketa Premium

FAMILJARE
 • Shpejtesia 250 Mbps
 • Router Wifi 6 ne perdorim
 • Shpejtesi maksimale
 • Fiber optike

2700 /Muaj

Porosit

Paketa Biznes

Any Devices
 • Internet i dedikuar
 • Shpejtesia fillestare 50Mbps e dedikuar
 • IP publike
 • Router profesional Wifi6
 • Fiber Optike

Fillon 5000 /Muaj

Kontakto

Pyetje që na bëjnë
shpesh

Një lidhje e re për abonent familar kushton 5000 lekë në të cilën përfshihet 1 muaj internet dhe tarifa e instalimit. Pajisjet e shërndarjes së internetit lihen në përdorim.

Abonenti ka të drejtë të zgjedhë nëse dëshiron shërbim me kontratë ose jo. Në momentin e lidhjes së shërbimit ju firmoni dokumentin që vërteton se keni marrë shërbim nga ne (kjo është një minikontratë). Në klienti kërkon të lidhë kontratë një ose dyvjecare kjo është e mundur dhe cdo klient që lidh kontratë përfiton nga promocionet e kompanisë

Një kontratë mund të zgjidhet para afatit pasi klienti të shlyejë 50% të kohës së mbetur nga kontrata si dhe të ketë dorëzuar pajisjet e lëna në përdorim në gjendje pune dhe pa dëmtime

Po ne ofrojmë internet të sigurtë. Ne ofrojme vetëm pajisje që plotësojnë standadet e sigurisë.

Ky është një shërbim që mund të ofrohet nga ana jonë

Ne jemi në keto zona me fibër optike

Internet me fibër optike deri në 10Gbps në të gjitha zonat me mbulim me fibër optike

icon
icon
icon
icon
Po transmetohen

Eventet më të ndjekura

Kalo në premium
shape-img
shape-img
shape-img

Këndi i njoftimeve