INTERNET ME FIBER OPTIKE

MirBonet ofron sherbimet e internetit dhe transmetimet data permes teknologjise se fibres optike ne te dy sistemet e saj, Gpon dhe Eopon. Ne kemi vene ne funksion sherbimin e rrjetit te brendshem me tre pika backupi, duke ofruar sherbimin pa nderprerje per klientet tane, dhe me nje pavaresi te plote nga sistemi energjitik i rrjetit […]

Me shume

INTERNET ME RADIO 2.4 DHE 5GHZ

MirBonet ofrion sherbimin e internetit por edhe transmetime data permes sisteme radio ne disatanca deri ne 100 km. Permes Teknologjise se avancuar te transmetimit ne brezin 2.5 dhe 5 Ghz ne mundesojme dergimin e sinjalit ne pikat me te paarritshme te territorit shqiptar, kjo falese mundesise qe ofron teknologjia qe perdorim dhe njohurive tona ne […]

Me shume

SISTEME SIGURIE

Siguria eshte kryefjala e diteve te sotme. MirBoNet ofron impletimin e rrjetit te kamerave te sigurise te te gjitha llojeve, qe nga ato me sisteme koaksiale, kamera IP, kamere me wifi, me baterim, kamera me panele diellore, dhe me transimetime mobile.

Me shume

NETWORK

All kinds of laptop, desktop computer servicing center forIt is a long established fact that a reader will be distracted by the readable computer disk. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec. Predefined chunks as necessary, making this the first true generator on the Internet. Many desktop publishing packages […]

Me shume

HOST

All kinds of laptop, desktop computer servicing center forIt is a long established fact that a reader will be distracted by the readable computer disk. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec. Predefined chunks as necessary, making this the first true generator on the Internet. Many desktop publishing packages […]

Me shume

NDERTIM WEBFAQE

All kinds of laptop, desktop computer servicing center forIt is a long established fact that a reader will be distracted by the readable computer disk. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec. Predefined chunks as necessary, making this the first true generator on the Internet. Many desktop publishing packages […]

Me shume

LINJE BACKBONE

All kinds of laptop, desktop computer servicing center forIt is a long established fact that a reader will be distracted by the readable computer disk. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec. Predefined chunks as necessary, making this the first true generator on the Internet. Many desktop publishing packages […]

Me shume

PHOTO & VIDEO EDITING

All kinds of laptop, desktop computer servicing center forIt is a long established fact that a reader will be distracted by the readable computer disk. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec. Predefined chunks as necessary, making this the first true generator on the Internet. Many desktop publishing packages […]

Me shume