Na shkruani

  Direct Contact

  Ne jemi ofruesi i shërbimit të internetit me brez të gjerë në Shqipëri

  Live Chat

  Ne jemi ofruesi i shërbimit të internetit me brez të gjerë në Shqipëri

  Not interested to talk?

  Please check out or best suggested Help Center & FAQ

  img
  img
  img
  img
  img

  E RENDESISHME

  MirBoNet eshte nje ofrues interneti i licensuar per ofrim sherbimi ne disa zona te Shqiperise.
  MirBoNet nuk ka asnje license per sherbime streaming sic jane kanalet televize te njohura ndryshe si kabllore apo iptv.
  Kjo nuk do te thote se permes internetit tone nuk do te mund te shikoni Klani IM, Digitalbt OTT apo Tring OTT, pasi keto nuk jane sherbime qe ofrojme ne, por kompanite perkatese.
  Per sa me siper ne nuk mbajme pergjegjesi per asnje problem, pasi nuk eshte sherbimi yne, sigurisht qe nese ju nevojitet ndihma jone per instalimin apo aktivizimin e tyre, ne mua tua japim, por vetem kaq!

  MIRBONET ESHTE NJE OFRUES INTERNETI DHE JO KABLLOR

  This will close in 30 seconds