Ju duhet internet i shpejtë dhe i sigurtë? Kontakto MirBoNet.

Ne jemi të bindur se kemi stafin dhe shërbiminmë të mirë.

Por gjithësesi duam edhe mendimin dhe vlerësimin tuaj. Ju lutem jepni vlerësimin tuaj

Teknikët
Suporti
Shërbimi i internetit

Pyetje të
Zakonshme

Një lidhje e re për abonent familar kushton 5000 lekë në të cilën përfshihet 1 muaj internet dhe tarifa e instalimit. Pajisjet e shërndarjes së internetit lihen në përdorim.

Abonenti ka të drejtë të zgjedhë nëse dëshiron shërbim me kontratë ose jo. Në momentin e lidhjes së shërbimit ju firmoni dokumentin që vërteton se keni marrë shërbim nga ne (kjo është një minikontratë). Në klienti kërkon të lidhë kontratë një ose dyvjecare kjo është e mundur dhe cdo klient që lidh kontratë përfiton nga promocionet e kompanisë

Një kontratë mund të zgjidhet para afatit pasi klienti të shlyejë 50% të kohës së mbetur nga kontrata si dhe të ketë dorëzuar pajisjet e lëna në përdorim në gjendje pune dhe pa dëmtime

Po ne ofrojmë internet të sigurtë. Ne ofrojme vetëm pajisje që plotësojnë standadet e sigurisë.

Ky është një shërbim që mund të ofrohet nga ana jonë

Ne jemi në keto zona me fibër optike

Internet me fibër optike deri në 10Gbps në të gjitha zonat me mbulim me fibër optike