Kjo webfaqe eshte ne ndertim, ne jemi ne proces te publikimit te arkives

Kjo eshte webfaqja jone  re, e bazuar ne web 3.0
Te rejat ne kete webfaqe kane te bejne pikerisht me sherbimet qe do te ofrojme ne vijimesi te cilat jane si me poshte:
Secili prej klienteve do te pajiset me nje kod unik per t’u loguar ne web.
Ne portalin ku do te logoheni ju do te njiheni me faturimet si dhe njoftime te ndryshme per sherbimet tona.
Permes profilit tuaj ne kete portal do te keni mundesi te kryeni pagesen e sherbimit dhe nderkohe te pajiseni edhe me faturen elektronike
Nga profili juaj, do te keni mundesi te shkarkoni nje aplikacion i cili ju jep mundesi te logoheni ne router ku mund te beni disa ndryshime si: Ndryshime emri, ndryshim kodi, vendosje e kontrollit prinderor, fikje dhe ndezje automatike e sherbimit per te gjitha pajisjet ose per disa prej tyre.
Faleminderit per besimin tuaj

Lini një Përgjigje