Avantazhet

Mbulim më i mirë

Ne mbulojme me sherbim te gjitha zonat per te cilat jemi licensuar

Shpejtesia deri 10 Gbps

Vec planeve standarte ne ofrojm edhe sherbimin e dedikuar ku klientet zgjedhin vete shpejtesine qe iu duhet deri ne 10 Gbps

Keshillim sherbimi

Per bizneset ne ofrojme keshillim per sherbimin qe iu duhet sa i perket shpejtesise dhe pajisjeve qe duhet te perdorin

Mbulimi me vale

Sherbimi jone eshte i kombinuar mes fibres optike dhe internetit me vale, duke ia pershtatur sherbimin kushteve te terrenit.

Njesoj sic ju e keni enderruar, per nje sherbim cilesor per biznesin tuaj

Interneti më i besueshëm dhe më i shpejtë për biznesin tuaj

E ndërtuar për shpejtësi. E ndërtuar për privatësi. E ndërtuar për transmetim.

X