img

Ofrojmë zgjidhje perfekte të rrjetit tuaj

Interneti në shtëpi për të lidhur kompjuterin, telefonin dhe pajisjet e tjera në shtëpinë tuaj njëkohësisht.

 • imgimg We ensure quality service
 • imgimg 24/7 VIP support
 • imgSkilled technical team
 • imgFree internet in new connection

Broadband

Many desktop Wifi packages and web page editors now use Lorem Ipsum budgets

Broadband

Many desktop Wifi packages and web page editors now use Lorem Ipsum budgets

Read more

WIFI Internet

Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text. It has roots

WIFI Internet

Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text. It has roots

Read more

Satellite TV

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority

Satellite TV

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority

Read more

Netfix TV box

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque

Netfix TV box

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque

Read more

Discover Our Best
Value Plans

Internet For Personal

5-10 MBPS
 • Single Device Uses
 • Phone & Computer
 • Random IP
Start From

$25.00/Month

Internet For Family

10-15 MBPS
 • Single Device Uses
 • Phone & Computer
 • Random IP
Start From

$55.00/Month

Internet For Corporate

Unlimited MBPS
 • Single Device Uses
 • Phone & Computer
 • Random IP
Start From

$95.00/Month

img
img
img
img
img

E RENDESISHME

MirBoNet eshte nje ofrues interneti i licensuar per ofrim sherbimi ne disa zona te Shqiperise.
MirBoNet nuk ka asnje license per sherbime streaming sic jane kanalet televize te njohura ndryshe si kabllore apo iptv.
Kjo nuk do te thote se permes internetit tone nuk do te mund te shikoni Klani IM, Digitalbt OTT apo Tring OTT, pasi keto nuk jane sherbime qe ofrojme ne, por kompanite perkatese.
Per sa me siper ne nuk mbajme pergjegjesi per asnje problem, pasi nuk eshte sherbimi yne, sigurisht qe nese ju nevojitet ndihma jone per instalimin apo aktivizimin e tyre, ne mua tua japim, por vetem kaq!

MIRBONET ESHTE NJE OFRUES INTERNETI DHE JO KABLLOR

This will close in 30 seconds