Plane te zgjuara

Per t'i berat me te thjeshta. Ne plotesojme te gjithe nevojat tuaja per komunikim. Me poshte planet tona te tarifimit

Internetper Bizneset

fillon @2500 L/muaj

Biznes pa limit

Ne ju ofrojme zgjidhjen me te mire per biznesin tuaj. Internet te shpejte, IP publike dhe nderlidhje sistemesh

Internet
Trafik te dhenash pa limit

Internet per Familjen tuaj

Fillon @1500 L/muaj

Internet + TV

Internet shume i shpejte i kombinuar me nje pafundesi filmash dhe kanalesh TV.

Internet
mbi 200 kanale TV

Internet per ISP tuaj

Pa limit @i dedikuar

Kombinimet internet, TV dhe Mobile TV

Thjeshte dhe sakte

Vetem TV

Dukve filluar @
  • 900 L/muaj

[email protected] 480p (SD) 

Vetem ne   1 pajisje

Internet + TV

duke filluar @
  • L2000
    / muaj

Kualitet @ 1080p (FHD) 

Vetem ne  1 pajisje

Premium

fillon @
  • L2600
    / muaj

Kualiteti @ 1080p (SD) 

Ne dy pajisje  TV + Mobile TV

X